Over

Lizette Vos
Eigenaresse

Mijn naam is Lizette, zeg maar Liz! Mijn dansbedrijf heet Dance Infinity. Binnen mijn bedrijf lever ik altijd maatwerk. Meestal werk ik op verschillende locaties aan diverse opdrachten, en daarnaast geef ik structurele lessen. Op deze pagina kun je iets over mij en over het ontstaan van de dansschool lezen.

Ik dans sinds mijn 4e levensjaar. Na het klassieke ballet vroegtijdig verlaten te hebben, heb ik mezelf gespecialiseerd in met name streetdance, jazz, showdance, Zumba en sportlessen als Strong Nation. Ik ben meerdere malen naar het buitenland geweest voor dansprojecten, waaronder ook voor projecten met kinderen in een bijzondere situatie of een achterstand en WK’s. Dansen is mijn passie; het is voor mij heel bijzonder om te zien wat dans oplevert en wat ik er mee kan bereiken. Het is een manier om al mijn gedachtes te vertalen, als een spiegel of magische connectie naar mijn lijf, naar anderen en naar mijn omgeving. Een uitlaatklep. Het creatieve vak waar ik mijn talent een plek kan geven…

In 2009 ben ik voor mezelf begonnen met Lizette Vos Dance Productions. Als freelance dansdocent geef ik hiermee les op o.a. middelbare scholen, (speciale) basisscholen, kinderdagverblijven/bso’s, feestjes en dansscholen. Dit kan variëren van een losse dansworkshop, een coaching traject om de choreografie met zijn details sterker te maken of een korte danscursus in tal van stijlen. Hiernaast heb ik een eigen methode ontwikkeld om choreografieën te maken en een programma om dansles te leren geven.

Na vijf jaar was het tijd om het dansproductiebedrijf verder te ontwikkelen en in een nieuw jasje te steken. Hieruit is Dance Infinity ontstaan. Ik zet inmiddels bij projecten en lessen ook andere docenten in waarmee ik samen werk.

Naast dit variabele werk op freelance basis, heb ik jarenlang dansles gegeven op diverse dansscholen aan diverse groepen, waaronder demoteams en showgroepen. Ook mijn eerste productie Infinite Love kwam tot stand met een diverse, maar hechte dansgroep en (toch wel bijzondere) alledaagse heren als gastdansers.

In 2018 heb ik besloten mijn eigen dansschool te openen, waarmee ik aan huis mijn danspassie kon delen met een visie op dansen en ondernemen die echt helemaal van mij is. In deze periode heb ik ook kennis gemaakt met Zumba en Strong Nation wat veel verrijking heeft gebracht. De tweede dansproductie Freedom Of Dance is hier tot stand gekomen.

Na twee dansseizoenen aan huis, was het tijd voor nieuwe kansen. Nog altijd geïnspireerd door de meest uiteenlopende gebeurtenissen, gevoelens, voorwerpen en mensen, haal ik energie uit groeiende leerlingen en het vertalen van mijn denkbeelden naar dansshows. Ik blijf structureel lesgeven in Zumba en in Streetdance voor volwassenen. Met die laatste groep bereiden we ons nu voor op een theatrale samenwerking met Collectief Mens welke vanaf november te zien is in diverse theaters. In andere stijlen ben ik op maat aan de slag. Houd voor het recente structurele aanbod deze site in de gaten, volg mijn facebookpagina en weet me te vinden voor het meest uiteenlopende maatwerk.

Just be you, life is too short to be someone else.
Keep on dancing!