Lesaanbod

Dance Infinity kan de volgende lessen aanbieden:

Kidsswing
Voor de allerkleinste swingers. Vanaf 3 jaar. In deze belevingsgerichte les van drie kwartier gaan de kids al dansend op ontdekkingstocht.

Zumba Kids jr.
Voor kinderen van 4 tot 6 jaar. In deze fanatieke workout van drie kwartier dans je jezelf fit op vrolijke liedjes en krijg je meer zelfvertrouwen door leuke dansspellen.

Zumba Kids
Voor kinderen van 7 tot 11 jaar. In deze fanatieke workout van drie kwartier dans je jezelf fit op vrolijke liedjes en krijg je meer zelfvertrouwen door leuke dansspellen. Daarnaast werken we aan een choreografie voor een leuk doel zoals een show of een filmpje.

Streetdance 12 tot 15 jaar
Leer stoere dansbewegingen en de basis van streetdance aan op muziek van nu. Met techniek- en expressie oefeningen.

Streetdance voor volwassenen
Streetdance choreo’s op veelzijdige muziek. In combinatie met verschillende dansstijlen zoals ladiestyle, modern, (funcky) jazz, show, house en afro. Met techniek- en expressie oefeningen.
Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Op maat bieden we een les aan voor de danser (16+) op hoger niveau. Tijdens deze trainingen werk je gedetailleerd aan verschillende choreo’s, is er veel ruimte voor techniek en expressie. Passend wanneer je een uitdaging zoekt om beter te worden of meer wilt trainen in dans. Alleen na overeenstemming met mij kom je in aanmerking om aan deze groep deel te nemen.

Vaak komt dit in de teens en volwassen les al aan bod, echter wanneer de verschillende behoeftes groter worden, kan er een splitsing gemaakt worden zodat iedereen op zijn/haar niveau kan deelnemen.

Variabel aanbod
Dit is per lessenblok een optioneel aanbod. Denk aan een lessenreeks paalfitness, dansyoga, modern, solo- en duo training. Een blok bestaat uit ongeveer 10 lessen.

STRONG Nation
Stop met het tellen van herhalingen en start met het trainen op de beat. Deze les combineert lichaamsgewicht, spierconditie, cardio en plyometrische trainingsbewegingen gesynchroniseerd met originele muziek die speciaal is ontworpen om elke beweging te evenaren. Alle afwisselende bewegingen worden aangedreven door de muziek en helpt je om die laatste rep te bereiken, of zelfs nog vijf meer! 

Zumba
In dit uur verbrand je veel calorieën door te dansen op vrolijke Zuid- Amerikaanse ritmes. Een mix van Merengue, Cumbia, Reggaeton en Salsa met ook snufjes van bijvoorbeeld Afro, Urban en Flamingo. Gegarandeerd plezier, zweet en voldoening!

Bekijk onze facebookpagina of onder de kopjes bij choreograaf  voor een indruk van ons werk .

Momenteel geef ik structurele lessen in Mierlo. Check het rooster voor het actuele aanbod.

Heb je interesse in een andere les, bijvoorbeeld seniorenfit of danslessen voor mensen die meer begeleiding nodig hebben of een verstandelijke/lichamelijke beperking?
Deze lessen starten mogelijk in de toekomst, dus geef je interesse door via het contactformulier!