Choreograaf

Naast het verzorgen van structurele lessen, ben ik of zijn wij ook te boeken als danser, choreograaf en/of docent. Denk hierbij aan het verzorgen van shows, kinder-, vrienden- of bedrijfsfeestjes, het geven van workshops, het maken van een openingsdans, het geven van lessenseries etc.

Deze opdrachten zijn maatwerk. Daar horen passende tarieven bij. Dance Infinity kan een passend aanbod voorleggen, rekening houdend met het budget. Neem vrijblijvend contact op.

Performance

Dance Infinity treedt met een groep dansers op tijdens jouw feest of meeting. Dansen kunnen op maat gemaakt worden en hiermee dus afgestemd worden op een thema.

Workshop

Dance Infinity verzorgt een leuke, intensieve workshop voor kinderen, jongeren en volwassenen: ook voor mensen met een beperking en/of bijzonder rugzakje.
De workshop kan aangepast worden aan een thema, de setting en/of de specifieke doelgroep.

De tijd en vorm van de workshop kan in overleg bepaald worden en op maat gemaakt worden.
Een workshop kan bijvoorbeeld vanaf 30 minuten tot 120 minuten duren. Bij een workshop vanaf 75 minuten is er meer tijd voor interactie met de deelnemers. Er wordt dan meer van het concentratie- niveau verwacht en de deelnemers kunnen meer hun eigen creativiteit in de workshop en dus ook in de dans kwijt.

Meestal bestaat de workshop uit een warming-up, choreografie, eventuele battle en andere dansspellen of techniekoefeningen en een cooling-down. Bij jongeren kinderen of speciale doelgroepen worden meerdere spelvormen voor de dans gebruikt en daarbij kan gewerkt worden aan sociale vaardigheden, maar ook thema’s als persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen zijn voor iedere doelgroep bruikbaar. De vorm kan uiteraard in overleg afgesproken worden.

Workshops worden gegeven aan personen vanaf 4 jaar (in overleg is peuterdans vanaf 3 jaar een optie). Vaak worden onderstaande leeftijdscategorieën gebruikt. Het is echter ook mogelijk om in overleg workshops te geven aan groepen met grotere leeftijdsverschillen.
4 t/m 7 jaar | 8 t/m 12 jaar | 13 t/m 15 jaar | 16 t/m 18 jaar | 18 t/m 21 jaar | 21+

De grootte van de groep kan in overleg bepaald worden. Er zijn mogelijkheden voor individuele workshops, duo’s, kleine groepen en grote groepen tot honderden personen.

De dansstijlen waarmee Dance Infinity werkt zijn
Streetdance | Ladiestyle| Show | Jazz | Zumba.

Choreografie

Heeft u een musical of theater op bijvoorbeeld een school of heeft u een demoteam en komt u niet helemaal uit de choreografie? Dance Infinity kan u daarbij helpen!

Dance Infinity maakt compleet op thema afgestemde dansen, op zelfgekozen nummers of mixen of door Dance Infinity gemaakt, en deze worden aan de betreffende groep geleerd.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u zelf al een super leuke dans hebt gemaakt, maar dat er wat struikelpuntjes zijn. Dance Infinity kan u helpen bij het ‘professionaliseren’ van de dans, zodat u zich beter kan profileren naar de buitenwereld.
Vorm en tijd worden op maat uitgevoerd.

Lespakket

Het is mogelijk om een lespakket of cursus te boeken waarin deelnemers in korte tijd kennis maken met dans op een manier die u als klant graag wilt. Dit kan in verschillende stijlen zijn, maar ook eenzelfde dansstijl betreffen. In deze lessenserie kan theorie en praktijk gekoppeld worden, maar kunt u ook gebruik maken van enkel theorie of praktijk.

Voorbeelden van theorielessen zijn het leren van het ontstaan van dans, het leren van het maken van een dans en het leren van het profileren van een dans. Een koppeling met de praktijk kan bijvoorbeeld een dansdag, coaching, eindpresentatie of beoordeling zijn.
Dit aanbod kan uit één of meerdere dagen of uren bestaan en in verschillende vormen gegeven worden.